Óvodai beiratkozás menete változik

Kedves Szülők!

Ezúton értesítjük az érintett családokat, hogy az Emberi Erőforrás Minisztere által kiadott 7/2020. (III.23.) EMMI határozat értelmében a 2020/2021. nevelési évre az óvodai beiratkozás menete - a veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 40/2020 (III.11.) Kormányrendelet figyelembe vételével - megváltozik.  

"- Ha a szülő, törvényes képviselő (a továbbiakban együtt: szülő) nem a kötelező felvételt biztosító óvodába szeretné gyermekét beiratni, akkor erre irányuló szándékának bejelentését (a jelentkezési lap kitöltésével) - a kötelező felvételt biztosító óvoda nevének és címének megjelölésével, elektronikus úton, telefonon vagy különösen indokolt esetben személyesen - az általa választott óvoda vezetője 2020. április 17-ig fogadja. 

- A körzettel nem rendelkező óvoda az oda jelentkezők részére a beiratkozást 2020. április 2 - április 20. között tartja. " 

 

Kérjük a kedves Szülőket, hogy - a megváltozott helyzetre tekintettel - minél hamarabb jelentkezzenek (a testvérek is), illetve kérnénk, értesítsék jelentkezni szándékozó rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket!

A jelentkezés és a beiratkozás módosítása és korábbi időpontra történő hozatala az eddigi szokásrendtől jelentősen eltér, ezért nem szeretnénk, ha bárki hátrányt szenvedne emiatt.

 

Segítségüket és együttműködésüket előre is köszönjük, jó egészséget és Isten áldását kérve Családjaitokra!

Szeretettel: Egyházy Katalin FMA és Vidáné Nagy Mária  

  Kapcsolódó fájlok

  • Beiratkozási lap 2020.04.02-17.